+- +-

+-User

Welcome, Guest.
Please login or register.
 
 
 
Forgot your password?

+-Stats ezBlock

Members
Total Members: 59
Latest: VETERAN
New This Month: 0
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 640
Total Topics: 207
Most Online Today: 1
Most Online Ever: 120
(March 14, 2013, 09:45:14 Thu)
Users Online
Members: 0
Guests: 2
Total: 2

Author Topic: How to post Origional Vedio ?  (Read 476 times)

?????_????

  • Guest
How to post Origional Vedio ?
« on: May 20, 2012, 06:59:22 Sun »
hi guy's .. I need help

As ": Loen " post the vedio come and can be played in forum but when i use
[flash][/flash] it comes just WHITE no vedio ... ? how to do it ?


Offline [S4S]Leon

  • Manager/Owner
  • SPS Rockstar
  • ******
  • Posts: 1121
  • Reputation: +1246/-7
    • View Profile
  • In-Game Name: [S4S]Leon
Re: How to post Origional Vedio ?
« Reply #1 on: May 20, 2012, 08:34:30 Sun »
Hello :
You need to edit your link :

Here is Your's Link  :  http://www.youtube.com/watch?v=NJT_6sC2p3s

Remove Red Words From your link
Quote
http://www.youtube.com/watch?v=NJT_6sC2p3s
And After Removing Red words Do Flash :
and Your Final Link Will Be Like This

Code: [Select]
[center][flash=640,480]http://www.youtube.com/v/NJT_6sC2p3s[/flash][/center]
And change Flash video size
From
Code: [Select]
[flash=200,200]http://[/flash]To
Code: [Select]
[flash=640,480][/flash]

<a href="http://www.youtube.com/v/NJT_6sC2p3s" target="_blank" class="new_win">http://www.youtube.com/v/NJT_6sC2p3s</a>
« Last Edit: May 20, 2012, 08:38:52 Sun by [S4S]Leon »

?????_????

  • Guest
Re: How to post Origional Vedio ?
« Reply #2 on: May 20, 2012, 11:10:27 Sun »
thansk realy thanks for your support :

 

+-Recent Topics

Signature Club Check it out!! by [GTA]facebook[EA]
January 15, 2015, 10:05:28 Thu

[/sstunt] map by Strike_hero
July 21, 2013, 10:23:53 Sun

My New Map ^_^ by Strike_hero
July 19, 2013, 04:15:29 Fri

Hii Guys by Sam_hero
July 06, 2013, 10:26:26 Sat

on holaday by [S4S]Leon
July 05, 2013, 05:35:00 Fri

Server ScreenShots by [S4S]Leon
June 30, 2013, 02:38:58 Sun

Im back!!!!! by [GTA]Warlord
June 27, 2013, 03:35:01 Thu

back to work by [GTA]Warlord
June 27, 2013, 03:29:24 Thu

Forum Maintenance (22-06-2013) by [S4S]Leon
June 25, 2013, 06:49:26 Tue

Server is back on Samp 0.3x by [WTF]Goku
June 22, 2013, 08:55:12 Sat